Van den Broek, sinds 1918 uw specialist!

Let op: woensdag 14 februari gesloten!

Welkom bij van den Broek Naaimachines en Fournituren in Barneveld.

Hét adres op de Veluwe voor de betere naai-, lock- en borduurmachine.

Naast het kopen van een nieuwe machine van het merk Husqvarna, Lewenstein, Janome, Singer of Juki, kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en reparatie. In onze eigen werkplaats kunnen wij vrijwel elke machine voor u repareren, zelfs als deze niet bij ons gekocht is. Ook kunt u uw oude machine bij ons inruilen of misschien staat er wel een leuke tweedehands op u te wachten. kom gerust eens langs om ons uitgebreide assortiment te bekijken en neem vooral plaats achter een van de vele naai-, of lockmachines. Wij geven u graag een demonstratie zodat u een goede indruk krijgt van de mogelijkheden.

In onze winkel vindt u tevens een enorme variatie aan fournituren. Applicaties, knopen, vlieseline, sluitingen, garen, ritsen, band en nog veel meer van de merken Stephanoise, Gutermann, Bremsilk, Prym, Bouwer, Re-style, Goldzack, Optilon, Organ, Burda, Homedeco, Zlideon en Schmetz.  En dan hebben we het nog niet eens over alle grote en kleine gereedschappen. Van slimme schaar tot oplaadbare ontpiller. Kom kijken en verwonder je over zoveel inspirerende artikelen. Je krijgt vanzelf zin om aan de slag te gaan!

husqvarna-logo

leeuwensteinlogoJuki logo

10 gedachtes over “Van den Broek, sinds 1918 uw specialist!

  1. hebben jullie toevallig ook oude… A1 stitch d card
    de licht grijze d card ?

    de mijne heeft het begeven, de andere kaarten doen t nog!

    mijn husqvarna is 16 jaar oud and I LOVE HIM……………………………………………….

    Like

  2. Hebben jullie een vervangende stroomregelaar voor een Lewenstein Amazone 580e Electronic?

    Hoor graag!

    Like

    • Beste Henk,
      Deze heb ik waarschijnlijk wel, zo niet dan kan ik uw oude waarschijnlijk wel weer werkend maken.
      Momenteel is de winkel gesloten, 5 juni zijn wij weer open. Als u ons dan even belt op 0342-412718.

      Met vriendelijke groet,
      Johan van den Broek

      Like

  3. Ik heb gisteren via Marktplaats een Pfaff Varimatic 876 gekocht. Helaas doet de machine het niet naar behoren. Stikt alleen maar rechtdoor op ieder programma. De machine loopt overigens als een trein. Verkoper geeft helaas niet thuis. Is dit euvel te repareren?

    Alvast bedankt voor uw reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Bianca van Katssen

    Like

  4. Goedemorgen,
    Ik heb een Husqvarna naaimachine 1070 S waarvan het pennetje van het spoelopwindsysteem is afgebroken. De winkel waar ik mijn naaimachine altijd breng kan het onderdeel niet meer krijgen. Ik vind het erg jammer, want ik heb veel plezier van mijn naaimachine. Kunt u hem misschien maken?

    Geliked door 1 persoon

    • Beste Marianne,
      Dat kunnen wij zeker voor u repareren. U kunt de machine bij ons brengen op di, wo, vr of za tussen 9.30 en 17.30 uur. (Lunchpauze van 12.30-13.30)
      Vriendelijke groeten, Johan van den Broek

      Like

  5. Beste vd Broek,

    Ik heb een Husqvarna Designer 1 incl toebehoren en extras die uitstekend werk heeft verricht. Ben nu toe aan een goede basis naaimachine en laat het borduren graag aan anderen over. Zijn er mogelijkheden bij jullie om de husqvarna in te ruilen voor een nieuwe?

    Like

    • Beste GC Kuipers,

      Wat leuk om te horen dat u veel plezier hebt gehad van uw Husqvarna Designer. Inruil is bij ons altijd mogelijk, het is prettig als u hier voor langs kunt komen in onze winkel.
      We zien u graag!

      Vriendelijke groeten,

      Van den Broek Naaimachines

      Like

Reacties zijn gesloten.