Naaimachine festival 29 april!

knipsel

Klaar om CREATIEF te zijn?

 

Bij Van den Broek Naaimachines & Fournituren wordt op zaterdag 29 april a.s.het HUSQVARNA VIKING® Naaimachine festival gehouden.Een uniek evenement waarbij naaien, borduren, ontdekken en genieten centraal staan. Deelnemers aan het evenement werken met de innovatieve DESIGNER JADE™ 35 naai- en borduurmachine. Deze machine is nieuw op de markt, uiterst modern, ongelooflijk eenvoudig te bedienen en heeft ook nog eens een prachtig design.

 

Het Naaimachine festival is bedoeld voor iedereen die graag zelf kleding of woonaccessoires maakt, voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe inspiratie en voor naaisters die benieuwd zijn hoe een borduurmachine werkt. Deelnemers worden bijgestaan door een team van Van den Broek en een team van experts van HUSQVARNA VIKING®. In een workshop van ongeveer 2 uur leert u het naaien en borduren van een geheel andere kant kennen. Aan het einde van de workshop neemt u uw zelfgemaakte naaiproject, genaaid met kwaliteitsstoffen en –garens van Gütermann, mee naar huis.

 

Het vooraf reserveren van een plekje is noodzakelijk. Dit kan telefonisch, via de web- of Facebookpagina of persoonlijk in de winkel. Deelname aan het Naaimachine festival inclusief stoffen en garens is gratis. Van den Broek Naaimachines & Fournituren zorgt voor de aanwezigheid van voldoende DESIGNER JADE™ 35 machines. Zowel beginnende als geavanceerde naaisters zijn van harte welkom!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s